Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці презентували Mazda 3 Sport Black

Компанія Mazda намагається будь що продовжити життя свого компактного хетчбека третьої серії, тому на європейському ринку з'явиться спеціальна версія цієї моделі з приставкою Sport Black. Навіть з назви зрозуміло, що новачок орієнтований на спортивний стиль у екстер'єрі та інтер'єрі, до того ж очікується інші налаштування ходової частини та підвіски.

Модна течія оформлення на існуючих моделях фірмового стайлінгу докотилася і до Mazda 3, яка у базовій версії отримала 18-дюймові легкосплавні колісні диски, чорний дах зі спойлером на кришці багажника, підігрів дзеркал та ексклюзивний колір кузова  Mazda Soul Red.

Інтер'єр витриманий у спортивному стилі за рахунок дрібних деталей, які не зустрічаються у базовому виконанні Mazda 3. Мова йде про оригінальне рульове колесо з функціональними клавішами круїз-контролю та управління аудиосистемою BOSE з дев'ятьма динаміками. Також до складу інформаційно-розважальної системи увійшов 7-дюймовий сенсорний монітор, на який виводиться різноманітна сервісна інформація в тому числі навігаційні карти та зображення з камери кругового огляду. В комплектацію Mazda 3 Sport Black включено задні паркувальні датчики, автоматичні склоочищувачі, адаптивні світлодіодні фари, без ключовий доступ, Bluetooth та USB-з'єднання.

 Під капотом трійки у модифікації Sport Black встановлений 2-літровий 4-циліндровий бензиновий двигун потужністю 150 к.с. В парі з цим силовим агрегатом працює 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей. Розгін з 0 до 100 км/год триває біля 9 секунд, при цьому середня витрата пального складатиме біля 8 літрів на 100 км пробігу. За рахунок використання застарілого двигуна та наповненням затвердженим переліком опцій виробник зміг утримати вартість цієї моделі на рівні 24 тисяч євро.   

На європейському ринку Mazda 3 Sport Black вже надійшла до продажу тиражом у 700 екземплярів. В Україні новачок з'явиться трохи пізніше і матиме досить привабливий прайс...  

12.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці презентували Mazda 3 Sport Black

Політика конфіденційності